Adatkezelési Nyilatkozat

hatályos: 2023. február 20-tól

1. BEVEZETŐ

lifexpansionteam.com – továbbiakban: Weblap – üzemeltetője, Cégnév: Life Expansion Team OÜ. Cím: 10111 Tallin, Kesklinna linnaosa, Viru Väljak 2. Magyar áfás adószám: 30598069-2-51 a továbbiakban: Adatkezelő ), mint Adatkezelő jelen Adatvédelmi Nyilatkozat és Tájékoztató ( a továbbiakban: Adatvédelmi Nyilatkozat) közzétételével ismerteti adatkezelési elveit, melyeket magára nézve kötelező érvényűnek ismer el.

JOGI ÉS ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

Az Adatkezelő a honlapon étrend-kiegészítők, és egyéb élelmiszerek forgalmazását végzi. A Felhasználótól a rendelési folyamat során elkért adatok kizárólag a megrendelt termékek házhozszállításának céljához használandóak fel, ezen felül a Felhasználó e-mail címének megosztása az Adatkezelővel marketing célra minden esetben önkéntes.

Amennyiben a Felhasználó beleegyezésével az Adatkezelő a Felhasználó számára marketingüzeneteket küld, úgy a Felhasználó a kapcsolattartás során bármikor egyetlen, az elektronikus levelekben található leiratkozás linkre kattintással törölheti magát. A Felhasználó e-mail-ben és postai úton is kérheti az adatbázisból való törlését a megfelelő adatai megjelölése mellett. 

Az adatkezelő bármikor lehetőséget biztosít Felhasználónak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok helyesbítését az Adatkezelőnek küldött postai vagy elektronikus levélben, továbbá megilleti a bírósági jogérvényesítéshez való jog.

A vásárlás során a felhasználó kifejezett hozzájárulását adja személyes adataink logisztikai céllú felhasználásához. Az adatokat az Üzemeltető indokolt esetben megosztja logisztikai partnerével, a WEBSHIPPY Magyarország Kft-vel (1134 Budapest, Pozsonyi út 14. 1. em. 5.). 

Tárhely szolgáltató: Sybell Informatika Korlátolt Felelősségű Társaság, 1158 Budapest, Késmárk u. 7/b 2. em. 206.