Elindult a Life Expansion Team webshopja. Kóstold meg új rózsaszín csokoládénkat!

Bevásárlókosár

A kosarad üres

Vásárlás folytatása

Adatkezelési Nyilatkozat

hatályos: 2020. november 25-től

1. BEVEZETŐ

A lifexpansionteam.com - továbbiakban: Weblap - üzemeltetője, More with RAL Kft. (1054 Budapest, Szabadság tér 7.adószám 28773991-2-41, a továbbiakban: Adatkezelő ), mint Adatkezelő jelen Adatvédelmi Nyilatkozat és Tájékoztató ( a továbbiakban: Adatvédelmi Nyilatkozat) közzétételével ismerteti adatkezelési elveit, melyeket magára nézve kötelező érvényűnek ismer el.

JOGI ÉS ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

Az Adatkezelő a honlapon étrend-kiegészítők, és egyéb élelmiszerek forgalmazását végzi. A Felhasználótól a rendelési folyamat során elkért adatok kizárólag a megrendelt termékek házhozszállításának céljához használandóak fel, ezen felül a Felhasználó e-mail címének megosztása az Adatkezelővel marketing célra minden esetben önkéntes.

Amennyiben a Felhasználó beleegyezésével az Adatkezelő a Felhasználó számára marketingüzeneteket küld, úgy a Felhasználó a kapcsolattartás során bármikor egyetlen, az elektronikus levelekben található leiratkozás linkre kattintással törölheti magát. A Felhasználó e-mail-ben és postai úton is kérheti az adatbázisból való törlését a megfelelő adatai megjelölése mellett. 

Az adatkezelő bármikor lehetőséget biztosít Felhasználónak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok helyesbítését az Adatkezelőnek küldött postai vagy elektronikus levélben, továbbá megilleti a bírósági jogérvényesítéshez való jog.

A vásárlás során a felhasználó kifejezett hozzájárulását adja személyes adataink logisztikai céllú felhasználásához. Az adatokat az Üzemeltető indokolt esetben megosztja logisztikai partnerével, a WEBSHIPPY Magyarország Kft-vel (1134 Budapest, Pozsonyi út 14. 1. em. 5.). 

A felhasználó adatainak tárolását minden esetben a Shopify Inc. (150 Elgin Street, Suite 800 Ottawa, ON K2P 1L4 Canada) látja el.

Magyar
Magyar